Carrière na je vijftigste

Jouw carrière hoeft echt niet te stoppen na je vijftigste!
In het bedrijfsleven is men over het algemeen op zoek naar jonge mensen. Starters of anders veelal tussen de 30 en 40 jaar. Logisch, want jongeren hebben de toekomst. Maar is dat wel echt zo? Wij zijn van mening dat een vijftiger juist groot verschil kan maken in een bedrijf!

Het werkleven stopt niet na je vijftigste. Ook al voelt dat misschien wel zo wanneer je op die leeftijd op zoek bent naar een nieuwe baan. De jongere generaties blijven je telkens een stapje voor en nergens voel je je echt gewenst. Maar niet getreurd, wij zijn er van overtuigd dat er juist voor vijftigers heel veel kansen te pakken zijn.

Overhaast je keuze niet
Het kan zomaar zijn dat je de laatste jaren weinig ruimte hebt gehad om na te denken over je professionele toekomst. Je bent constant druk geweest met je dagelijkse werkzaamheden en bent gewend geraakt aan de structuur die je kent.

Nu is het tijd om die ruimte wel te pakken. Bedenk je eens wat je de komende jaren nog wilt bereiken. Waar blijf jij in je werk voldoening uit halen? Je verdient het om een baan te hebben waar je happy van wordt en waardering en plezier in ervaart.

Onderschat jezelf niet
Hoe goed ben jij in jouw vakgebied? We zijn als mens al snel geneigd te denken dat we minder waard zijn dan we in werkelijkheid ook echt zijn. Wees niet bescheiden, jij bent van grote waarde als je helemaal op je plek zit.

Bij Galjema Detachering helpen we je dit in te zien. Wij kijken verder dan je diploma’s en ervaring en zoeken op basis van je karakter, wensen en ambities op de langere termijn, naar een werkplek die écht past.

Wees realistisch en stel je open
Verandering is altijd spannend en gaat niet zonder slag of stoot. Omarm dat! Zorg voor een realistische instelling en stel je open. Praat met je partner(s), kinderen, ex-collega’s over de veranderingen die je doormaakt en waar je tegenaan loopt. Een frisse blik kan altijd helpen je visie te verbreden. Onze consultants staan hierin ook voor je klaar. We denken met alle plezier met je mee om een passende werkplek te vinden!

Meer over je waarde kennen en omarmen? We deelden daar eerder deze blog over!

Bij Galjema Detachering zijn we helemaal voor 50+ professionals op de juiste plek, dus schroom niet en neem gerust eens contact met ons op om geheel vrijblijvend jouw kansen te bekijken!

Meer weten?

Laten we kennis maken!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.