Meer dan detacheren

Bemiddelen is in onze optiek meer dan werkgever en werknemer bij elkaar brengen. En precies om die reden bemiddelen wij niet alleen op basis van vacatures en profielen, maar speelt een passende bedrijfscultuur bijvoorbeeld een even grote rol.

Persoonlijke aandacht

Wij kijken verder dan wat zich aan de oppervlakte laat zien en denken met alle plezier mee met onze opdrachtgevers en werknemers. Voor de opdrachtgever telt dat wij de opdracht aan de juiste professional weten te koppelen, omdat wij beschikken over een zeer gevarieerd bestand van office medewerkers en technici. Van mbo’ers tot academici en van starters tot ervaren managers. Wij kennen onze professionals!

Aanvraag kandidaten

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in en wij nemen direct contact met u op.
Graag een korte omschrijving zodat wij u goed van dienst kunnen zijn.

Het is voor ons belangrijk om precies te weten wat de kwaliteiten van onze professionals zijn en in welke omgeving zij optimaal presteren. Doordat onze consultants zelf ook een technische of office achtergrond hebben en de markt nauwlettend in de gaten houden, duurt het nooit lang voordat wij vinden wie u zoekt.

Neem direct contact met ons op!

Meer weten?

Laten we kennis maken!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.