Professionals in Office Support

Onze consultants komen al meer dan twintig jaar over de vloer bij allerhande bedrijven voor de invulling van technische functies. De laatste jaren kregen wij steeds vaker de vraag of wij ook niet-technische functies in kunnen vullen. Daarom bemiddelen wij ook specifiek in diverse functies binnen het Office Support!

Meer dan de telefoon aannemen

Het lijkt zo eenvoudig: er wordt een administratief medewerker of management assistent gevraagd en wij gaan op zoek naar iemand die overweg kan met de telefoon, Word en Excel en wel eens iets geregeld heeft voor zijn of haar leidinggevende. Maar niets is minder waar!

Vacatures Vacature aanmelden

Wat heb je precies nodig?

Natuurlijk moeten de harde criteria worden ingevuld wanneer er bijvoorbeeld iemand met office ervaring wordt gevraagd, maar bij Galjema Detachering kijken we verder dan dat en gaan in gesprek met de opdrachtgever. Wat heeft het bedrijf precies nodig?

Het manusje-van-alles en meer

Wat wordt er nu werkelijk verlangd van die ene secretaresse of document controller? Hoe ver moet zijn of haar kennis gaan? Worden teksten of projectinformatie kant en klaar aangeleverd of moet diegene zelf de brief opstellen of op zoek gaan naar de informatie en dient de omgeving voor het document control systeem nog te worden ingericht?

Wat houdt de open functie nu echt in voor onze aanvrager? Heeft hij of zij een goed klinkende naam bedacht en dekt dit dan wel de lading? Moet hij of zij inderdaad de bekende spin in het web zijn, of krijgt de medewerker te weinig vrijheid of verantwoording om dit daadwerkelijk te kunnen zijn?

Wij vragen dóór!

Zo kunnen wij onze professional precies vertellen wat er van hem of haar wordt verwacht en hebben we meer zicht op de tevredenheid van onze opdrachtgever. Galjema Detachering bemiddelt met alle plezier voor starters en ervaren professionals binnen Office Support bij installatiebedrijven, adviesbureaus, leveranciers, aannemers etc. in de volgende functies:

  • Receptioniste
  • Administratief Medewerker
  • Backoffice Medewerker
  • Secretaresse
  • Marketing Medewerker
  • Management Assistente
  • Document Controller
  • Commercieel Medewerker
Meer weten?

Laten we kennis maken!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.