Professionals in Meet- en Regeltechniek

Als we het hebben over Meet- en Regeltechniek dan praten we over een multidisciplinair toepasbaar vakgebied. Je komt het overal tegen in het dagelijks leven: in je auto, in de huiskamer, een fabriek enzovoorts. We leggen het even uit!

Het wordt "gewoon" geregeld

Het meest eenvoudige voorbeeld van een meet- en regelsysteem is de verwarming die je thuis hebt. Je zet de thermostaat op 20 graden. Als het buiten kouder wordt zou zonder thermostaat de temperatuur in het huis ook dalen. Doordat de thermostaat een temperatuur meet die lager dan 20 graden komt, regelt hij dat de verwarmingsketel aanslaat en het water in de radiatoren of vloerverwarming verwarmd wordt, zodat de temperatuur in huis 20 graden blijft.

Het moet wel geregeld worden

Zonder meet- en regeltechniek zijn we dus nergens! Professionals zijn onmisbaar in deze branche.

Het multidisciplinaire aspect maakt dit een interessant vakgebied om in door te groeien: je kunt het leren in de praktijk, als apart vak binnen bijvoorbeeld een studie elektrotechniek, of als aanvullende cursus / opleiding naast je werk.

Naar vacatures

 

Groots denken en werken

Het eenvoudige principe van de verwarming wordt op grote schaal toegepast bij grotere klimaatinstallaties binnen de utiliteitsbouw. Hier wordt niet alleen de temperatuur geregeld maar ook de luchtvochtigheid.

Zo zorgt het zogenaamde gebouwbeheersysteem er bijvoorbeeld ook voor dat eerst de zonwering naar beneden gaat alvorens de koeling wordt ingeschakeld om zo energie te besparen. En dat is nog maar een tipje van de sluier...

Wij bemiddelen voor jou in Meet- en Regeltechniek!

Bij Galjema Detachering ben je aan het juiste adres om de perfecte match te vinden binnen de Meet- en Regeltechniek. Wij bemiddelen voor starters en ervaren professionals binnen dit mooie vakgebied bij installatiebedrijven, adviesbureaus, ziekenhuizen en leveranciers van meet- en regelsystemen.

Naar vacatures Vacature aanmelden

Wij bemiddelen met alle plezier voor onder andere deze vacatures:

  • Tekenaar
  • Werkvoorbereider
  • Calculator
  • Engineer
  • Projectleider
  • Adviseur
  • Software engineer
  • Service technicus
  • Inbedrijfsteller
Meer weten?

Laten we kennis maken!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.