Terug in de tijd

Want Galjema Detachering bestaat al sinds 1998! In de loop der jaren hebben we een flinke route afgelegd en zijn we ondertussen aan de Metaalhof in Rotterdam gevestigd. Maar hoe begon het allemaal?

 

 

Zoals gezegd is Galjema Detachering in 1998 ontstaan. Op dat moment nog als afdeling 'Detachering' van Galjema B.V. Technisch Adviesbureau, toentertijd gevestigd in Rijswijk. Nadat de eerste detacheringen gerealiseerd waren, werd een voormalig winkelpand aan de Hoogstraat 52a te Rotterdam betrokken!

En zo werden de bemiddelingen binnen de techniek samen met de tekenafdeling Revisiebeheer vanuit deze locatie voortgezet. Eind 2001 bleek dat het aandeel detacheringen behoorlijk groot was geworden en werd er besloten om hier een aparte B.V. voor op te richten. In mei 2002 was Galjema Rotterdam B.V. een feit!

In 2006 zijn het adviesbureau en het detacheringsbureau als aparte entiteiten verder gegaan en ging de afdeling Revisiebeheer terug naar het adviesbureau.

Het detacheringsbureau was online vanaf 2000 actief onder de naam www.technicivoortechnici.nl. Maar na een intern onderzoek naar online herkenbaarheid en vindbaarheid op het web werd er in 2013 gekozen om voortaan de handelsnaam Galjema Detachering te voeren en ook onze URL aan te passen in galjemadetachering.nl.

Wij krijgen regelmatig de vraag van onze klanten binnen de techniek om ook niet-technisch personeel voor hen te zoeken. Daarom hebben wij besloten om medio 2019 hier een aparte service voor op te zetten: Galjema Detachering | Office. Dat zorgde voor een mooie groei in tevreden klanten!

Wist je dat wij april 2020 zijn verhuisd naar een nieuwe locatie? In dit ruime en moderne kantoor aan de Metaalhof 27 in Rotterdam Alexander. En vanaf deze locatie hopen wij onze verdere groeiplannen te verwezenlijken!

Bekijk alle vacatures hier!

Meer weten?

Laten we kennis maken!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.