Professionals op de juiste plek

En dat zeggen we niet voor niets. Detacheren is namelijk een vak apart! Maar wij hebben de juiste professionals voor iedere job en de juiste job voor iedere professional.

Wij geven om mensen

En dat zie je terug in alles wat we doen. Bij Galjema Detachering ben je geen nummer, je krijgt alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Wij staan voor eerlijkheid, openheid en kwaliteit in onze manier van bemiddelen!

Meer dan matchmaker

Bemiddeling is in onze optiek meer dan werkgever en werknemer bij elkaar brengen. Wij kijken dan ook niet alleen naar vacatures en klantprofielen. Onze selectie gaat op basis van karakter, toekomstvisie en bedrijfscultuur.

Op naar de toekomst

Onze kracht schuilt in onze persoonlijke aanpak. Juist op die manier weten wij telkens weer de juiste job voor de juiste professional te vinden en de juiste professional voor de juiste job. En dat is precies waar we het allemaal voor doen!


Naar alle vacatures Direct contact opnemen

 

Tevredenheid alom

Bij zowel werkgever als werknemer zien wij het liefste tevredenheid alom. En daarom is ook die persoonlijke aandacht zo belangrijk bij Galjema Detachering. We zien zo precies wanneer iets heel goed gaat of wanneer het net even beter kan.

Onze consultants hebben minimaal 10 jaar ervaring in het bemiddelen voor MBO, HBO en WO geschoold technisch en administratief personeel. Daarnaast komen zij ook nog eens uit de technische wereld en weten zij dus heel goed hoe de arbeidsmarkt in elkaar steekt. Wel zo fijn als het gaat om jouw toekomst, toch?

Maak een afspraak

We leren je graag kennen!

Wanneer je bij ons op kennismakingsgesprek komt, nemen wij ruim de tijd voor je. Aandacht voor jou is voor ons de hoogste prioriteit. Wij streven ernaar om jou aan een interessante en uitdagende baan te helpen, zodat het niet meer voelt als werken.
En weet je wat ook zo leuk is? Wanneer je deze baan via ons hebt gevonden, voelt het voor ons ook echt alsof we er weer een collega bij hebben. ‘Daar is er weer één van Galjema aan het werk!’

Je kunt ons altijd bereiken

We houden regelmatig contact met onze collega's zodat iedereen zich al snel thuis voelt bij Galjema Detachering. En heb je ons ergens voor nodig? Dan zijn we maar één telefoontje van je verwijderd. Voor, tijdens en na werktijd!

Neem contact met ons op Vind je vaste contactpersoon

Meer weten?

Laten we kennis maken!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.