Wij denken aan de toekomst

Daarom vinden we het ook zo belangrijk om persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en werknemers te onderhouden. Samen staan we nog sterker!

Wanneer je via Galjema Detachering aan het werk gaat in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek, technische automatisering, bouwkunde of office support ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

Projectbasis

Je kunt op projectbasis aan de slag gaan voor onze klant. Je helpt hen dan tijdelijk uit de brand bij grote werkdruk, schaarste van personeel of ter vervanging van een zieke medewerker bijvoorbeeld.

Meer informatie

Deta-vast

Maar je kunt ook gaan werken op
deta-vaste basis. Dat wil zeggen dat het de bedoeling is dat je na de detacheringsperiode rechtstreeks voor de opdrachtgever gaat werken.

Meer informatie

 

Of je nu op projectbasis gaat beginnen of op basis van een deta-vaste constructie voor onze opdrachtgevers werkt, wij  zorgen dat we tijdens en na het dienstverband met elkaar in contact blijven.

We sluiten graag partnerships

We blijven graag met elkaar in contact omdat we het belangrijk vinden dat de energie die beide partijen in elkaar hebben gestoken, bewaard blijft en er een waar partnership ontstaat! Denk bijvoorbeeld aan het feit dat wij na het project waaraan je gewerkt hebt (naast dat wij al lang bezig zijn om een ander project voor jou te vinden), ook bekijken of we een opleiding voor je kunnen kunnen verzorgen om zo je kansen in de toekomst weer te vergroten.

Naar alle vacatures Direct contact opnemen

Ben je klaar voor de toekomst?

Laat ons contact met je opnemen!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.