Hey young professional!

Nu gaat het pas echt beginnen. Ook wanneer je vers van het MBO, HBO of WO afkomt en je op zoek gaat naar een nieuwe baan, ben je bij ons op het juiste adres! Weet je niet goed waar je moet beginnen? Geen probleem! Daar zijn wij juist voor.

We leren je graag goed kennen

We beginnen gewoon eens met kennis maken. Tijdens dit kennismakingsgesprek nemen wij ruim de tijd om jou beter te leren kennen en we vertellen je ook graag meer over ons. Het gaat bij ons namelijk niet alleen om jouw behaalde resultaten en allerlei andere harde criteria, maar ook om meer persoonlijke zaken die belangrijk zijn.

Denk aan jouw voorkeur voor de grootte van het bedrijf waar je gaat werken en wat jij verwacht van je leidinggevende. Naar jouw overige interesses bijvoorbeeld, zodat we kunnen ontdekken hoe wij jouw toekomstige baan zo goed mogelijk hierop kunnen laten aansluiten. Zo voelt werk straks misschien niet eens echt als werk!

Plan een kennismaking

Voor jou gaan we aan de slag!

Nadat we elkaar goed hebben leren kennen gaan wij binnen ons netwerk van diverse opdrachtgevers polsen naar mogelijkheden voor jou. Wanneer de door ons aangeboden opties door jou bekeken zijn, zullen wij jouw cv introduceren bij onze opdrachtgevers.

Na de introductie volgen er diverse gesprekken met onze relaties, waarbij wij jou zo goed mogelijk zullen begeleiden. Zo gaan wij ook altijd mee met een eerste kennismaking! Zo kunnen wij na het gesprek met jou evalueren hoe jij je gepresenteerd hebt en met je sparren of het bedrijf bij jou past.

Na meerdere gesprekken bij onze opdrachtgevers, gaan we ervanuit dat je een gedegen keuze kunt maken. Waar wil jij graag een tweede gesprek aanknopen? Indien je dat fijn vindt kunnen wij dan ook weer aanwezig zijn!

We stoppen niet voordat er een match is

Die perfecte match vinden en een langdurige werkrelatie aangaan is waar we het voor doen. Voel je niet bezwaard om aan te geven als je niet zeker bent van het aanbod. Wij stoppen niet voordat die job gevonden is.
En wanneer je die ultieme baan dan hebt gevonden via ons, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Jij bent vanaf dat moment één van ons en wij hopen er dan weer een tevreden Galjema Professional bij te hebben!
Wil je graag kennis maken?

Laat hier je gegevens achter!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.