Wij koppelen opdrachtgevers aan werknemers

En dat doen we niet zomaar. Bij Galjema Detachering vinden we de juiste job voor elke professional en de juiste professional voor elke job!

Wanneer je via Galjema Detachering aan het werk gaat als professional in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek, technische automatisering, bouwkunde of office support ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.
Als we het hebben over de opdrachtgever geldt dat wij de opdracht aan de juiste professional weten te koppelen, doordat wij beschikken over een zeer gevarieerd bestand van office medewerkers en technici. Van mbo’ers tot academici en van starters tot ervaren managers. Wij kennen onze professionals!

Het is voor ons belangrijk om precies te weten wat de kwaliteiten van onze professionals zijn en in welke omgeving zij optimaal presteren. Doordat onze consultants zelf ook een technische of office achtergrond hebben en de markt nauwlettend in de gaten houden, duurt het nooit lang voordat wij vinden wie of welke job jij zoekt.

Vacature aanmelden

Hoe doen we dat?

Wanneer wij tussen de opdrachtgever en professional gaan bemiddelen, begint het altijd met een bezoek aan het bedrijf. Tijdens dit bezoek nemen we de vacature gezamenlijk grondig door en letten daarbij niet alleen op de vacature eisen maar ook op de gehandhaafde bedrijfscultuur en de markt die het bedrijf bedient.

Passend profiel

Op basis van al deze gegevens maken wij samen met de opdrachtgever een profiel van de passende professional. Deze moet niet alleen qua kennis en vaardigheden bij het bedrijf passen, maar ook qua karakter, ambities en sociale vaardigheden.

Plan een afspraak Bekijk alle vacatures

Meer weten?

Laten we kennis maken!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.