Wij geven om mensen!

En dat zie je terug in alles wat we doen. Galjema Detachering geeft om mensen en dat komt tot uiting in persoonlijke aandacht. Dit heeft onze hoogste prioriteit. Wij staan voor eerlijkheid en kwaliteit in onze manier van bemiddelen.

Meer dan matchmaker

Bemiddelen is in onze optiek meer dan werkgever en werknemer bij elkaar brengen. En precies om die reden bemiddelen wij niet alleen op basis van vacatures en profielen, maar speelt een passende bedrijfscultuur bijvoorbeeld een even grote rol.

Wij duiken de diepte in!

Bij Galjema Detachering kijken we verder dan wat zich aan de oppervlakte laat zien en denken we met alle plezier mee met onze opdrachtgevers en werknemers. Daarin schuilt onze kracht, want alleen zo kunnen onze consultants een match maken die leidt tot tevredenheid bij de opdrachtgever en de werknemer!

Oog op de toekomst

Onze consultants hebben stuk voor stuk minimaal 10 jaar ervaring in de bemiddeling van MBO, HBO en WO geschoold technisch en administratief personeel en weten heel goed hoe de arbeidsmarkt in elkaar steekt. En dat is belangrijk, want het gaat tenslotte om de toekomst van jouw bedrijf of organisatie!

We maken graag kennis met je

Dit is ons team

Jan de Zanger

Directeur

Kwam in 1999 binnen als consultant, maar is inmiddels directeur. Hij begeleidt zijn medewerkers, maar bemiddelt ook zelf. Puur uit liefde voor het vak. Mensen aan een baan helpen vind hij het leukste wat er bestaat! Werkte na zijn opleiding MBO Elektronica als assistent bedrijfsleider, adviseur en vestigingsmanager. Voor een installatiebedrijf, een leverancier van brandbeveiligingsapparatuur en een middelgroot detacheringbureau. Schoolde zich in de tussentijd met diverse verkoop- en managementtrainingen. 

Wilco Middelkoop

Consultant Installatietechniek E/W

Wilco is na zijn studie HBO Personeel & Arbeid in de arbeidsbemiddeling gaan werken. Hij heeft eerst ervaring opgedaan in het bemiddelen van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en vanaf 2001 is hij werkzaam in de technische detachering. Hij is geïnteresseerd in alles wat met techniek te maken heeft. Ook de mens achter het CV is voor hem belangrijk om een kwalitatieve match te kunnen maken. Persoonlijk contact staat bij hem dan ook hoog in het vaandel. In zijn vrije tijd sport hij en reist hij graag om nieuwe en andere culturen te ontdekken. Als  u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een baan,  dan komt hij graag met u in gesprek.

Ferry Vollmer

Consultant Office Support

Deze welbespraakte jonge man staat enthousiast en positief in het leven. Na jaren werkzaam te zijn geweest binnen de rijschoolbranche, was het voor hem tijd voor een nieuwe uitdaging. Toen hij de vacature van Consultant bij Galjema Detachering zag, wist hij het zeker: dit was de baan waar hij voor wilde gaan. Sinds kort is hij bij ons werkzaam en stort hij zich met groot enthousiasme op de bemiddeling van onze professionals binnen het office segment.

Rosita Rameswar

Backoffice

Rosita is onze secretaresse en voert ondersteunende en secretariële taken uit voor directie en consultants. Begon haar carrière als administratief medewerker bij een accountantskantoor en deed hetzelfde bij een bedrijf dat is gespecialiseerd in uiteenlopende betaalproducten. Leerde daar ook het vak van secretaresse en zette dit voort bij een expertise-, taxatie- en ingenieursbureau. Werkte ook als directiesecretaresse bij een securitybedrijf en maakte toen de overstap naar Galjema. Daar combineert ze haar werk met het moederschap.

Wendy Besooijen

Backoffice

Wendy is onze nieuwe aanwinst op de backoffice en zij is zondermeer een blij ei te noemen! Samen met Rosita zorgt zij voor een goed werkende backoffice en verwerkt zij cv's, facturen, arbeidsovereenkomsten en doet zij de verloning. Zij is een echte Rotterdamse en moeder van twee zonen. Wendy is heel sportief.

Meer weten?

Laten we kennis maken!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.