Team Galjema pakt het aan!

Geen uitdaging is te groot voor ons team. De juiste match tussen werkgever en werknemer en andersom, dat is waar we het allemaal voor doen.

Onze consultants hebben stuk voor stuk ervaring in de techniek en houden ontwikkelingen op de voet bij. Wij weten dus altijd precies wat er speelt en zijn er snel bij wanneer er een kans voor het grijpen ligt!

We maken graag kennis met je

Dit is ons team

Jan de Zanger

Directeur

Kwam in 1999 binnen als consultant, maar is inmiddels directeur. Hij begeleidt zijn medewerkers, maar bemiddelt ook zelf. Puur uit liefde voor het vak. Werkte na zijn opleiding MBO Elektronica als assistent bedrijfsleider, adviseur en vestigingsmanager. Voor een installatiebedrijf, een leverancier van brandbeveiligingsapparatuur en een middelgroot detacheringbureau. Schoolde zich in de tussentijd met diverse verkoop- en managementtrainingen. In zijn vrije tijd besteedt Jan veel tijd aan zijn kinderen. Hij vindt ontspanning in fitness en golf.

Otto Boots

Consultant WTB

Otto is een gedreven en enthousiaste arbeidsmarktspecialist met brede ervaring en scholing in vooral de werktuigbouwkunde. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling, met name in de technische detachering.
Hij geniet volop van het contact met relaties, medewerkers en sollicitanten om hun persoonlijke en zakelijke uitdagingen, maar ook groei te realiseren.
Vooral de vraag waarom iemand iets zoekt of wenst vindt hij belangrijk!

Hij heeft een enorme nieuwsgierigheid voor techniek, houdt enorm veel van judo en sport in het algemeen.
Ben jij benieuwd wat hij voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Schroom niet om hem te bellen of te mailen.

Wilco Middelkoop

Consultant Installatietechniek E/W

Wilco is na zijn studie HBO Personeel & Arbeid in de arbeidsbemiddeling gaan werken. Hij heeft eerst ervaring opgedaan in het bemiddelen van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en vanaf 2001 is hij werkzaam in de technische detachering. Hij is geïnteresseerd in alles wat met techniek te maken heeft. Ook de mens achter het CV is voor hem belangrijk om een kwalitatieve match te kunnen maken. Persoonlijk contact staat bij hem dan ook hoog in het vaandel. In zijn vrije tijd sport hij en reist hij graag om nieuwe en andere culturen te ontdekken. Als  u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een baan,  dan komt hij graag met u in gesprek.

Lesley Galjaard

Consultant Office Support

Deze jonge dame staat enthousiast en positief in het leven. Na jaren in de business to business branche te hebben gewerkt als medewerker klantenteam, telefoniste/secretaresse en commercieel medewerker was zij toe aan een nieuwe uitdaging om haar vaardigheden verder te ontplooien. Het helpen, luisteren en het uitzoeken wat de behoefte van de klant en kandidaat is, staat bij haar hoog in het vaandel. In haar vrije tijd geniet zij van haar dochter, spontane weekendjes weg en alles wat er op haar pad komt.

Rosita Rameswar

Secretaresse

Rosita is onze secretaresse en voert ondersteunende en secretariële taken uit voor directie en consultants. Begon haar carrière als administratief medewerker bij een accountantskantoor en deed hetzelfde bij een bedrijf dat is gespecialiseerd in uiteenlopende betaalproducten. Leerde daar ook het vak van secretaresse en zette dit voort bij een expertise-, taxatie- en ingenieursbureau. Werkte ook als directiesecretaresse bij een securitybedrijf en maakte toen de overstap naar Galjema. Daar combineert ze haar werk met het moederschap.

Wendy Besooijen

Backoffice

Wendy is onze nieuwe aanwinst op de backoffice en zij is zondermeer een blij ei te noemen! Samen met Rosita zorgt zij voor een goed werkende backoffice en verwerkt zij cv's, facturen, arbeidsovereenkomsten en doet zij de verloning. Zij is een echte Rotterdamse en moeder van twee zonen. Wendy is heel sportief.

En wie ben jij?

Stel jezelf aan ons voor!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.