Vind jouw ideale baan in onze technische en office vacatures
Elektrotechniek
Werktuigbouwkunde
Installatietechniek
Bouwkunde
Office
Overig
Laatste vacatures
Vertrouwelijk
inCapelle aan den IJssel
Galjema Detachering
inRotterdam - Alexanderpolder
Vertrouwelijk
inRotterdam
Vertrouwelijk
inRotterdam
Vertrouwelijk
inRotterdam
Vertrouwelijk
inIJsselstein
Vertrouwelijk
inSchiedam
Vertrouwelijk
inIJsselstein
Vertrouwelijk
inDen Haag

Werken in elektrotechniek

Wil jij werken in de elektrotechniek? Galjema Detachering heeft vacatures openstaan bij diverse organisaties verspreid door heel Nederland. Onze consultants zijn echte vakspecialisten en afkomstig uit de technische branche. Zij volgen de ontwikkelingen in de markt en weten wat werken in elektrotechniek inhoudt. Galjema Detachering beschikt over een groot netwerk en heeft een breed aanbod aan vacatures in de elektrotechniek.

Bij Galjema Detachering vind je vacatures bij uiteenlopende opdrachtgevers voor schoolverlaters tot en met ervaren engineers die graag willen werken in elektrotechniek. Onze professionals in elektrotechniek werken in een afwisselende en uitdagende omgeving, met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Werken in verschillende elektrotechniek functies

Bij onze opdrachtgevers kun je werken in elektrotechniek in verschillende functies. Galjema Detachering heeft vacatures voor onder andere:

 • Schoolverlaters Elektrotechniek
 • Field Engineers
 • (Junior) Engineer Hoogspanningsinstallaties
 • Lead Engineer Elektrotechniek Infra
 • AutoCad tekenaars
 • Eplan tekenaars
 • Werkvoorbereiders

Wanneer je via Galjema Detachering gaat werken in elektrotechniek, wordt er niet alleen gekeken naar technische kennis en vaardigheden. Ook karakter, ambities en sociale vaardigheden worden meegenomen. Onze consultants werken zorgvuldig en gedreven om professionals met een MBO of HBO diploma Eletrotechniek aan een passende uitdaging te helpen.

Werken in elektrotechniek in jouw regio

Galjema Detachering is gevestigd in Rotterdam en professionals werken in eletrotechniek door heel Nederland. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende branches. Onze consultants zijn ook in jouw regio actief om ervoor te zorgen dat je kunt werken aan een succesvolle carrière in de elektrotechniek.

Werken in elektrotechniek via Galjema Detachering

Galjema Detachering bemiddelt tussen werkzoekenden en werkgevers in de techniek. Onze professionals werken in de volgende sectoren:

 • Elektrotechniek
 • Werktuigbouwkunde
 • Scheepsbouw
 • Meet- en regeltechniek
 • Technische automatisering
 • Bouwkunde

Galjema Detachering bemiddelt niet alleen op basis van vacatures en kandidatenprofielen. Bij de werving en selectie van kandidaten is een passende bedrijfscultuur minstens zo belangrijk om tot een goede match te komen. De technische markt biedt volop kansen. Zowel voor mbo’ers, als voor hbo’ers en academici die willen werken in elektrotechniek. Maar hoe vind je tussen de vele vacatures jouw droombaan? Daar helpt Galjema Detachering je bij. Want dat is ons vak!

Solliciteren op elektrotechniek vacatures

Ben jij geïnteresseerd in één van onze vacatures en zou jij graag willen weten welke leuke uitdaging Galjema Detachering heeft in jouw regio? Of wil jij graag op de hoogte blijven van nieuwe vacatures, die aansluiten bij jouw kennis en ervaring op het gebied van werken in elektrotechniek? Schrijf je dan nu in of neem contact met ons op!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.