Hebben wij jouw ideale baan in de techniek?

Bekijk onze vacatures

Zoek je een interessante baan in de techniek?

Alle vacatures

Privacy

De beveiliging van berichten die u per e-mail aan Galjema Rotterdam B.V.zendt, is niet gegarandeerd. Indien u ervoor kiest berichten per e-mail aan Galjema Rotterdam B.V.te zenden, aanvaardt u het risico dat derden deze berichten onderscheppen, misbruiken of wijzigen. Wij garanderen niet dat naar ons gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en kunnen dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Galjema Rotterdam B.V.behoudt zich het recht voor de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze gebruiksvoorwaarden te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling regelmatig na te gaan of de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze gebruiksvoorwaarden, is gewijzigd.

Galjema Rotterdam B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.