Hebben wij jouw ideale baan in de techniek?
Elektrotechniek
Werktuigbouwkunde
Installatietechniek
Bouwkunde
Overige

Galjema Detachering voor Opdrachtgevers

De zoektocht naar de juiste kandidaat begint met een bezoek aan uw bedrijf. Tijdens dat bezoek nemen we de vacature(s) grondig door. Daarbij letten we niet alleen op specifieke vacature-eisen, maar ook op uw bedrijfscultuur en de markt die u bedient. Op basis van die gegevens maken wij samen met u een profiel van de kandidaat. Want die moet niet alleen met technische kennis en vaardigheden bij uw bedrijf passen, maar ook qua karakter, ambities en sociale vaardigheden.

Vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze consultants.

Galjema detachering koppelt kandidaten en opdrachtgevers

Galjema Detachering weet u aan de juiste kandidaat te koppelen, omdat we beschikken over een zeer gevarieerd bestand van technici. Van mbo’ers tot academici. Van starters tot ervaren projectleiders.

We kennen de kandidaten. We weten wat hun kwaliteiten zijn en in welke omgeving ze optimaal presteren. Omdat onze consultants zelf ook een technische achtergrond hebben en de markt nauwlettend in de gaten houden, duurt het nooit lang voordat we vinden wie u zoekt.

Galjema Rotterdam B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.