Vind jouw ideale baan in onze technische en office vacatures
Elektrotechniek
Werktuigbouwkunde
Installatietechniek
Bouwkunde
Office
Overig

Galjema Detachering voor Opdrachtgevers

De zoektocht naar de juiste kandidaat begint met een bezoek aan uw bedrijf. Tijdens dat bezoek nemen wij de vacature(s) grondig door. Daarbij letten wij niet alleen op specifieke vacature-eisen, maar ook op uw bedrijfscultuur en de markt die u bedient. Op basis van die gegevens maken wij samen met u een profiel van de kandidaat. Want die moet niet alleen met technische kennis en vaardigheden bij uw bedrijf passen, maar ook qua karakter, ambities en sociale vaardigheden.

Vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze consultants. Onze consultant hebben minimaal 10 jaar ervaring met bemiddeling van MBO, HBO en WO functies binnen de techniek en zij begrijpen wat belangrijk is binnen uw branche.

Galjema detachering koppelt kandidaten en opdrachtgevers

Galjema Detachering weet u aan de juiste kandidaat te koppelen, omdat wij beschikken over een zeer gevarieerd bestand van technici. Van mbo’ers tot academici. Van starters tot ervaren projectleiders.

Wij kennen de kandidaten. Wij weten wat hun kwaliteiten zijn en in welke omgeving ze optimaal presteren. Omdat onze consultants zelf ook een technische achtergrond hebben en de markt nauwlettend in de gaten houden, duurt het nooit lang voordat wij vinden wie u zoekt.

Galjema Rotterdam B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.