Naam:

CV:

Henk is een hands-on troubleshooter en projectleider WTM met veel kennis in de maritieme sector die zeer zelfstandig grote projecten op zich kan nemen.
Met zijn jarenlange ervaring in de scheepsbouw en speciale kennis op gebied van hijswerktuigen, lieren en dekequipment in de scheepsbouw haalt u een ervaren man in huis die gewend is te schakelen en uw project in goede banen te leiden. Als laatste heeft hij als projectassistent gefunctioneerd via Galjema in een offshoreproject waarbij  veel problemen op pipinggebied opgelost moest worden.  Hij is een goede communicator,  die gewend is contacten te onderhouden met werknemers, aannemers, leveranciers en klanten. Hij is vaak te zien op de werkvloer en communiceert met alle partijen. Hierdoor doorziet hij snel procedures en problemen, waardoor hij deze tot een minimum aan tijdsverlies en geld kan opvangen. Ook het optimaliseren en verbeteren van procedures is voor hem bekend terrein en het verzorgen van de projectadministratie op technisch en financieel gebied. Geinteresseerd? Henk komt graag een keer kennismaken. Hij is tijdelijk danwel ter overname in te zetten. voor binnenlandse- en buitenlandse projecten.

Voor een uitgebreid cv belt u naar 010 - 282 97 37



Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.