Naam:

CV:

Cor heeft als specialisme elektrotechniek en heeft tevens multidisciplinaire technische kennis opgedaan d.m.v. de vele projecten (zowel infra, utiliteit als industrie) die door hem als technisch projectadviseur, projectmanager en projectengineer geleid zijn. Hij houdt ervan nieuwe dingen te ontdekken, steeds zijn grenzen te verleggen en is gewend op een hoog niveau qua prijs – kwaliteit te opereren. Zijn voorkeur ligt in het managen van het totale project vanaf de voorbereidingsfase, ook financieel. Hierbij legt hij verbanden tussen de verschillende onderdelen en houdt voortdurend de samenhang en het resultaat voor ogen. Hij is in staat een grote groep mensen voor een project te enthousiasmeren middels een boeiende, op de doelgroep toegesneden presentatie van plannen.
Betrokkene hecht veel waarde aan het opbouwen van een goede klantrelatie en toont een helder inzicht in de aanpak daarvan. Als projectadviseur deelt hij ook graag technische kennis en neemt zo minder ervaren collega’s mee in een opleidingstraject. Hij houdt ervan mensen tot prestaties te stimuleren die ze zelf niet direct voor mogelijk hadden gehouden. Cor is zichtbaar enthousiast en zet zich zeer gemotiveerd in voor een goede werksfeer en een eindresultaat waar zowel de klant als hij zelf trots op kunnen zijn.


Voor een uitgebreid cv belt u naar 010 - 282 97 37.

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.