Projectleider Elektrotechniek

Ben jij een projectleider elektrotechniek die op een zeer interessante locatie in Den Haag werkzaam wil zijn? En draag je graag bij aan de verduurzaming van Nederland? Reageer dan nu op deze vacature!

Salaris tot € 5.000 per maand | 8,33 % vakantiegeld | 25 vakantie - en 13 ADV dagen | Pensioen | Reiskosten | Mobiele telefoon | Laptop

Den Haag
Elektrotechniek Installatietechniek - E
Installateur
Technisch Beheer
Beheer en Onderhoud
Vast
36 - 40 uur
Hier wil je werken!

Wat ga jij doen als Projectleider Elektrotechniek?

Jij en je toegewijde team zijn de drijvende kracht achter opdrachten bij de klant, met een projectgrootte tot €500.000,-. Het coördineren van installatiewerkzaamheden aan elektrotechnische installaties, het verzorgen van nieuwe LED-verlichting en kleinere aanpassingen uitvoeren aan installaties vanuit het MJOP vallen onder jouw takenpakket. Op de vaste locatie stuur je werkvoorbereiders en engineers aan, maar ben je ook verantwoordelijkheid voor:

  • het maken van calculaties;
  • het monitoren van alle werkzaamheden;
  • het organiseren en leiden van vergaderingen;
  • het onderhouden van contact met de klant.

Kortom, jij geeft leiding aan het project van A tot Z! Verder bewaak je de financiële voortgang van het project en rapporteer je aan de contractsmanager voor het gestelde budget. Door goed samen te werken maak je de juiste keuzes, zodat het project binnen de gestelde tijd en begroting wordt voltooid, maar ook voldoet aan de kwaliteitsnormen.

Waar ga jij werken?

Jouw werkplek bestaat uit drie vastgoedlocaties van het Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag waarvan het PPS contract nog 9 jaar loopt. Jouw werkdagen zijn verdeeld per locatie, maar het kan zijn dat je vanwege bepaalde werkzaamheden de ene week wat meer aanwezig bent op één locatie. Aangezien in deze huisvestingen vele werknemers en bezoekers huizen, is er aan eten en drinken geen gebrek. Maar wanneer jij in de pauze naar buiten gaat, kun jij in het bruisende Den Haag ook vast wel 'een broodje scoren'.
De locaties zijn goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Bedrijfscultuur

Jouw collega's houden van techniek en zijn zeer betrokken en gedreven bij het werk wat zij doen. Om hun gezamenlijke taak, het ontzorgen van de gebruikers van het pand als het gaat om het Beheer & Onderhoud van de werktuigkundige gebouw gebonden installaties, uit te voeren, zetten zij hun schouders er onder. Zij houden allemaal van techniek en schuwen niet om een uurtje door te gaan als de situatie erom vraagt.

Wat breng jij mee als Projectleider Elektrotechniek?

Voor de functie van projectleider elektrotechniek binnen deze organisatie streven we naar iemand van uitzonderlijke kwaliteit. Het is van groot belang dat jij volledig begrijpt hoe cruciaal het is dat de installaties op deze locatie optimaal blijven functioneren, zodat de gebruikers van het pand ongestoord hun werk kunnen verrichten.

Wij vinden het belangrijk dat jij:

  • minimaal een mbo diploma niveau 4, met een elektrotechnische achtergrond, op zak hebt.
  • beschikt over leidinggevende competenties en ervaring hebt als projectleider.
  • affiniteit hebt met werktuigkunde- en bouwkundige werkzaamheden

Het is voor deze functie belangrijk dat je een Verklaring omtrent gedrag (VOG) aanvraagt en in het bezit bent van een VCA certificaat.

Wat krijg jij?

Buiten het werken op een zeer inspirerende locatie en het onderdeel zijn van een hecht team, ontvang jij:

  • Een salaris tot € 5.000,00 bruto per maand afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op basis van een 40 urige werkweek.
  • Vakantiegeld, reiskosten, pensioen e.d. ontvang je op basis van de CAO Metaal & Techniek
  • Je krijgt de beschikking over een mobiele telefoon en een laptop.
  • Veel doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

Galjema Detachering biedt jou een arbeidsovereenkomst aan en je wordt via ons voor een jaar gedetacheerd. Hierna kom je rechtstreeks bij hen in dienst. Tijdens de sollicitatie- en detacheringsperiode word je uitstekend begeleid door ons. Dankzij ons SNA keurmerk en de VCU certificering kun jij er op vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

1️⃣ Sollicitatie 2️⃣ Kennismaking(en) 3️⃣ Rondleiding 4️⃣ Aanbieding 5️⃣ Start!

Projectleider Elektrotechniek
Meer weten?

Laten we kennis maken!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.