Werkvoorbereider elektrotechniek

Ben jij een werkvoorbereider elektrotechniek die klaar is voor de volgende stap? Ben jij op zoek naar afwisseling en veelzijdigheid? Reageer dan nu op deze vacature!

Salaris tot € 4.250 per maand | 8,33 % vakantiegeld | 25 vakantie - en 13 ADV dagen | Pensioen | Reiskosten | Mobiele telefoon | Laptop

Den Haag
Installatietechniek - E Beheer en onderhoud Elektrotechniek
Installateur
Service en Onderhoud Technisch Beheer Werkvoorbereiding Engineering
Beheer en Onderhoud
Vast
36 - 40 uur
Reageer nu!

Wat ga jij doen als Werkvoorbereider elektrotechniek?

Dank zij jou en jouw team kunnen de gebruikers van deze toplocatie, van bewaking tot aan de minister, geheel onbezorgd hun werkzaamheden verrichten in een veilige en comfortabele werkomgeving. Of het nu gaat om een aanpassing van de brandmeldinstallatie, werkzaamheden aan koelmachines, de vervanging van de personen zoekinstallatie of verlichting, jij wordt hierbij betrokken.

Stel dat een bepaalde ruimte een andere functie krijgt, bijvoorbeeld van een kantoorfunctie naar vergaderzaal, dan moet hier een calculatie van worden gemaakt. Aan jou de taak om te berekenen wat het kost om de verlichting aan te passen, de thermostaat te verplaatsen, wandcontactdozen en schakelaars bij te plaatsen of te verplaatsen, en bijvoorbeeld een LCD scherm op te hangen. Daarnaast geef je ook een prijsopgave voor het eventueel aanpassen van de vloerbedekking of het schilderwerk. Bij werk van derden vergelijk je objectief de verschillende offertes van de door hun uit te voeren werkzaamheden. En uiteraard zoek jij ook uit of een en ander technisch mogelijk is en of er elders aanpassingen gemaakt moeten worden.

Bij opdracht regel je het volgende:

  • het maken van werkmappen voor de monteurs of externe leveranciers.
  • het bestellen van de materialen.
  • het verzorgen van werkvergunning.
  • controleer je de uitvoering.
  • lever je het werk op.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het (laten) aanpassen van revisietekeningen en verwerken van de aanpassingen in het ERP systeem.

Aangezien de organisatie aan het groeien is en jij ambitie hebt om hoger op te komen, dan ligt een baan als projectleider elektrotechniek in het vooruitzicht. Je zult dan ook betrokken worden bij de werkzaamheden van jouw leidinggevende.

Waar ga jij werken?

Jouw werkplek is één van de vastgoedlocaties van het Rijksvastgoedbedrijf in Den Haag ter grootte van 142.000 m2. Binnen deze hoeveelheid aan vierkante meters werk je vanaf een vaste locatie samen met 9 andere collega's in een hecht team. Aangezien dit de huisvesting is van vele werknemers en bezoekers, is er aan eten en drinken geen gebrek. Maar wanneer jij in de pauze naar buiten gaat, kun jij in het bruisende Dan Haag ook vast wel 'een broodje scoren'.
De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bedrijfscultuur

Jouw collega's houden van techniek en zijn zeer betrokken en gedreven bij het werk wat zij doen. Om hun gezamenlijke taak, het ontzorgen van de gebruikers van het pand als het gaat om het Beheer & Onderhoud van de gebouwgebonden installaties, uit te voeren, zetten zij hun schouders er onder. Zij houden allemaal van techniek en schuwen niet om een uurtje door te gaan als de situatie erom vraagt.

Wat breng jij mee als Werkvoorbereider elektrotechniek?

Voor de functie van werkvoorbereider Elektrotechniek binnen deze organisatie zoeken wij niet de eerste de beste! Wij zijn erbij gebaat dat jij het belang ervan inziet dat de installaties van deze locatie perfect blijven functioneren en de gebruikers van het pand ongestoord hun werk kunnen doen.

Wij vinden het belangrijk dat jij:

  • een diploma MBO Elektrotechniek, niveau 4 op zak hebt.
  • beschikt over minimaal 4 jaar werkervaring als werkvoorbereider elektrotechniek utiliteitsbouw.
  • in staat bent licht-, kracht en zwakstroominstallaties op beperkte schaal te engineeren en te calculeren.
  • niet afschrikt van het maken van calculaties van andere, niet technische, disciplines.
  • fungeert als een spil in de organisatie.

Het is voor deze functie belangrijk dat je een Verklaring omtrent gedrag (VOG) aanvraagt en in het bezit bent van een VCA certificaat.

Wat krijg jij?

Buiten het werken op een zeer inspirerende locatie en het onderdeel zijn van een hecht team, ontvang jij:

  • Een salaris tot € 4.250,00 bruto per maand afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op basis van een 40 urige werkweek.
  • Vakantiegeld, reiskosten, pensioen e.d. ontvang je op basis van de CAO.
  • Je krijgt de beschikking over een mobiele telefoon en een laptop.

Galjema Detachering biedt jou een arbeidsovereenkomst aan en je wordt via ons voor een jaar gedetacheerd. Hierna kom je rechtstreeks bij hen in dienst. Tijdens de sollicitatie- en detacheringsperiode word je uitstekend begeleid door ons. Dankzij ons SNA keurmerk en de VCU certificering kun jij er op vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

1️⃣ Sollicitatie 2️⃣ Kennismaking(en) 3️⃣ Rondleiding 4️⃣ Aanbieding 5️⃣ Start!

Werkvoorbereider elektrotechniek
Meer weten?

Laten we kennis maken!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.