Een job via Galjema Detachering, de ideale start van je carrière.

Als je net uit de collegebanken bent gerold, is het vinden van jouw ideale baan vaak een uitdaging. De kans is groot dat je geen idee hebt welk type bedrijf bij je past. Detachering zou dan een goede oplossing voor je kunnen zijn. Voor young professionals biedt detachering namelijk enorm veel kansen en de mogelijkheid om snel mooie carrièrestappen te maken. In deze blog lees je wat detachering is en wat Galjema Detachering voor jou kan betekenen. 

Wat is detachering?
Detachering betekent eigenlijk simpelweg het ‘uitlenen’ van werknemers aan een derde partij. Als je kiest voor detacheren, dan is het detacheringsbureau jouw werkgever. Je tekent je arbeidscontract dus bij Galjema Detachering. Wij hebben, naast jou, nog een heleboel andere specialisten in dienst die tijdelijk bij klanten of opdrachtgevers ingezet worden. Bijvoorbeeld tijdens momenten van piekdrukte, voor speciale projecten die extra kennis en mankracht vragen of simpelweg ter vervanging van een medewerker die met zwangerschapsverlof is. 

Wat zijn de voordelen van detachering voor young professionals?
Alles wordt voor je uitgezocht
Zo net na het afstuderen is een carrière kiezen lastig: er zijn heel veel opties en je hebt maar beperkte tijd om te kiezen voordat je ergens aan vast zit. Dat maakt detachering ideaal. Je kunt bij verschillende bedrijven kennismaken en wij zorgen dat je met passende bedrijven in contact komt. Hoe is de cultuur, hoe zijn de collega’s, hangt er een fijne sfeer en past de manier van werken bij jou? Dat zoeken wij allemaal voor je uit!

Detachering geeft zekerheid
Als gedetacheerde kan je niet zomaar ontslagen worden, ook ben je verzekerd van persoonlijke begeleiding én een netwerk van specialisten. Met het detacheringsbureau heb je een contract. De duur van het contract hangt af van het project waarop je ingezet wordt. Je kan ingezet worden voor een aantal maanden, een jaar of zelfs voor onbepaalde tijd. Bij Galjema Detachering kijken we ook altijd voor je uit naar een vruchtbare samenwerking op de lange termijn.

Toegang tot veel verschillende bedrijven 
Als gedetacheerde bij Galjema krijg je direct toegang tot veel verschillende bedrijven en mooie projecten door onze jarenlange ervaring en connecties. Hierdoor vind je altijd een passende plek en kan je ook met verschillende bedrijfsculturen te maken krijgen, waardoor je leert flexibel op te stellen. Bovendien bouw je snel een professioneel netwerk op, doordat je met veel verschillende professionals in aanraking komt.

Persoonlijke begeleiding
Galjema Detachering is op de hoogte van wat er speelt in de arbeidsmarkt en kan op basis hiervan samen met jouw carrière wensen, een persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen. Je hebt dus altijd iemand die voor je klaar staat!

Toegang tot groot aanbod vacatures
Wij hebben een groot netwerk en goede relaties. Hierdoor kunnen wij jou helpen aan een plekje bij de meest uiteenlopende organisaties. 

Voordelen voor de opdrachtgever
Klinkt super gaaf denk je dan. Maar what’s in it voor de opdrachtgevers? Waarom zouden zij een vacature niet zelf vervullen? Maar via Galjema Detachering krijgen opdrachtgevers flexibele professionals met de vereiste inhoudelijke kennis, brede werkervaring en een frisse blik op de processen binnen de eigen organisatie. Zonder zelf het intensieve selectieproces van deze professionals te hoeven doen en het ‘werkgeversrisico’ te dragen dus. Wel zo makkelijk!

Galjema Detachering zorgt voor de kwaliteit, ontwikkeling en snelle levering van gekwalificeerd en kundig personeel. Nu weet je wat de voordelen van detachering zijn. Klinkt dat goed voor jou? Bekijk onze vacatures of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek!


 

Meer weten?

Laten we kennis maken!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.