Vind jouw ideale baan in onze technische en office vacatures
Elektrotechniek
Werktuigbouwkunde
Installatietechniek
Bouwkunde
Office
Overig
Laatste vacatures
Vertrouwelijk
inRotterdam
Vertrouwelijk
inUtrecht
Vertrouwelijk
inRotterdam
Vertrouwelijk
inNieuwegein
Vertrouwelijk
inRotterdam
Vertrouwelijk
inIJsselstein
Vertrouwelijk
inWoerden
Vertrouwelijk
inMoordrecht
Vertrouwelijk
inRotterdam

Vacatures WTB

Op zoek naar een vacature wtb? Galjema Detachering beschikt over een groot netwerk en heeft een breed aanbod aan vacatures binnen de WTB beschikbaar. Onze consultants zijn echte vakspecialisten en afkomstig uit de technische branche. Zij volgen de ontwikkelingen in de markt en op het gebied van de wtb (werktuigbouwkunde) op de voet. Bij Galjema Detachering vind je DE vacature wtb, passend bij jouw kennis en ervaring. Als professional met een achtergrond in de wtb heb je een afwisselende en uitdagende functie, een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Functies binnen de werktuigbouwkunde?

Bij Galjema Detachering vind je een passende vacature en kun je aan de slag met jouw kennis en ervaring in de wbt als bijvoorbeeld:

 • Trainee Service Assamblagemonteur Machinebouw
 • Project Engineer wtb
 • Regio Sales Manager
 • Tekenaar Solid Works 2013 3D (Student wtb)
 • Planner Offshore Projecten
 • Constructeur wtb

Galjema Detachering kijkt bij het vervullen van een vacature in de wtb niet alleen naar technische kennis en vaardigheden. Ook karakter, ambities en sociale vaardigheden worden meegenomen. Hierdoor maken onze consultants een match die leidt tot tevredenheid bij opdrachtgever en kandidaat bij het vervullen van vacatures binnen de werktuigbouwkunde.

Vacatures wtb in jouw regio

Galjema Detachering is gevestigd in Rotterdam. Onze consultants zijn in heel Nederland actief, om ook in jouw regio een optimale invulling van openstaande vacatures wtb te realiseren, bij organisaties die actief zijn in diverse branches.

Vacatures via Galjema Detachering

Galjema Detachering bemiddelt tussen werkzoekenden en werkgevers in de techniek. In de volgende sectoren zijn we actief en hebben we wellicht ook voor jou een passende vacature:

 • Elektrotechniek
 • Werktuigbouwkunde (wtb)
 • Scheepsbouw
 • Meet- en regeltechniek
 • Technische automatisering
 • Bouwkunde

Galjema Detachering bemiddelt niet alleen op basis van een vacature en kandidatenprofiel. Bij de werving en selectie van kandidaten is een passende bedrijfscultuur minstens zo belangrijk om tot een goede match te komen. De technische markt biedt volop kansen. Zowel voor mbo’ers, als voor hbo’ers en academici in de wtb. Maar hoe vind je tussen het aanbod jouw gedroomde vacature wtb? Daar helpt Galjema Detachering je bij. Want dat is ons vak!

Solliciteren op vacature wtb

Ben jij geïnteresseerd in die ene vacature wtb of zou jij graag willen weten welke leuke uitdaging Galjema Detachering in jouw regio heeft? Wil jij daarnaast graag op de hoogte blijven van elke nieuwe vacature wtb? Schrijf je dan nu in of neem contact met ons op!

Galjema Rotterdam B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.