Vind jouw ideale baan in onze technische en office vacatures
Elektrotechniek
Werktuigbouwkunde
Installatietechniek
Bouwkunde
Office
Overig
Laatste vacatures
Vertrouwelijk
inRotterdam
Vertrouwelijk
inUtrecht
Vertrouwelijk
inRotterdam
Vertrouwelijk
inNieuwegein
Vertrouwelijk
inRotterdam
Vertrouwelijk
inIJsselstein
Vertrouwelijk
inWoerden
Vertrouwelijk
inMoordrecht
Vertrouwelijk
inRotterdam

functies binnen de meet- & regeltechniek

Galjema Detachering heeft meet- & regeltechniek vacatures openstaan bij diverse organisaties verspreid door heel Nederland. Onze consultants zijn echte vakspecialisten en afkomstig uit de technische branche. Zij volgen de ontwikkelingen in de markt en op het gebied van meet- en regeltechniek op de voet. Galjema Detachering beschikt over een groot netwerk en heeft een breed aanbod aan meet- & regeltechniek vacatures.

Bij Galjema Detachering vind je vacatures bij uiteenlopende opdrachtgevers voor starters tot en met ervaren projectleiders in de meet- en regeltechniek. Als professional in de meet- en regeltechniek heb je een afwisselende en uitdagende functie, een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Functies binnen vacatures meet- en regeltechniek

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij professionals in de meet- en regeltechniek, zoals bijvoorbeeld:

 • Trainee Meet- en regeltechniek
 • Calculator Meet- en regeltechniek
 • Engineer Meet- en regeltechniek (schrijven van RTO 's)
 • Entgineer Meet- en Regeltechniek (engineering van besturingskasten)
 • Projectleider Meet- en Regeltechniek

Galjema Detachering kijkt bij het vervullen van vacatures in de meet- en regeltechniek niet alleen naar technische kennis en vaardigheden. Ook karakter, ambities en sociale vaardigheden worden meegenomen. Hierdoor maken onze consultants een match die leidt tot tevredenheid bij opdrachtgever en kandidaat bij het vervullen van meet- & regeltechniek vacatures.

Meet- en regeltechniek vacatures in jouw regio

Galjema Detachering is gevestigd in Rotterdam en heeft opdrachtgevers met meet- & regeltechniek vacatures door heel Nederland, in verschillende branches. Onze consultants zijn dus ook in jouw regio actief.

Meet- en regeltechniek vacatures via Galjema Detachering

Galjema Detachering bemiddelt tussen werkzoekenden en werkgevers in de techniek. We zijn gespecialiseerd in vacatures in de volgende sectoren:

 • Elektrotechniek
 • Werktuigbouwkunde
 • Scheepsbouw
 • Meet- en regeltechniek
 • Technische automatisering
 • Bouwkunde

Galjema Detachering bemiddelt niet alleen op basis van vacatures en kandidatenprofielen. Bij de werving en selectie van kandidaten is een passende bedrijfscultuur minstens zo belangrijk om tot een goede match te komen. De technische markt biedt volop kansen. Zowel voor mbo’ers, als voor hbo’ers en academici. Maar hoe vind je tussen de vele vacatures jouw droombaan in de meet- en regeltechniek? Daar helpt Galjema Detachering je bij. Want dat is ons vak!

Solliciteren op meet- en regeltechniek vacatures

Ben jij geïnteresseerd in één van onze meet- & regeltechniek vacatures en zou jij graag willen weten welke leuke uitdaging Galjema Detachering in jouw regio heeft? Of wil jij graag op de hoogte blijven van nieuwe meet- en regeltechniek vacatures? Schrijf je dan nu in of neem contact met ons op!
Galjema Rotterdam B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.