Vind jouw ideale baan in onze technische en office vacatures
Elektrotechniek
Werktuigbouwkunde
Installatietechniek
Bouwkunde
Office
Overig
Laatste vacatures
Vertrouwelijk
inCapelle aan den IJssel
Galjema Detachering
inRotterdam - Alexanderpolder
Vertrouwelijk
inRotterdam
Vertrouwelijk
inRotterdam
Vertrouwelijk
inRotterdam
Vertrouwelijk
inIJsselstein
Vertrouwelijk
inSchiedam
Vertrouwelijk
inIJsselstein
Vertrouwelijk
inDen Haag

Banen binnen de installatietechniek

Op zoek naar banen in de installatiechniek? Galjema Detachering bemiddelt en helpt installatietechniek professionals aan banen bij diverse organisaties verspreid door heel Nederland. Onze consultants zijn echte vakspecialisten en afkomstig uit de technische branche. Zij volgen de ontwikkelingen in de markt en weten alles over banen in de installatiechniek. Galjema Detachering beschikt over een groot netwerk en heeft een breed aanbod aan banen in de installatiechniek.

Bij Galjema Detachering vind je banen bij uiteenlopende opdrachtgevers, passend bij jouw specifieke kennis en ervaring op het gebied van installatietechniek. Onze professionals installatietechniek hebben banen in een afwisselende en uitdagende omgeving, met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Functies binnen de installatietechniek

Onze opdrachtgevers bieden diverse functies, passend bij jouw kennis en ervaring op het gebied van installatietechniek. Galjema Detachering heeft banen voor onder andere:

 • 3D tekenaar installatietechniek
 • Werkvoorbereider GaWaLo
 • Technicus installatietechniek
 • Montage Inspecteur
 • Adviseur installatietechniek
 • Engineer installatietechniek
 • Projecteider installatietechniek
 • BIM modelleur

Wanneer je via Galjema Detachering gaat werken in de installatietechniek, wordt er niet alleen gekeken naar technische kennis en vaardigheden. Ook karakter, ambities en sociale vaardigheden worden meegenomen. Onze consultants werken zorgvuldig en gedreven om professionals met een MBO of HBO diploma op gebied van installatietechniek aan passende banen te helpen.

Banen installatietechniek in jouw regio

Galjema Detachering is gevestigd in Rotterdam en onze consultants helpen professionals aan banen in de installatiechniek door heel Nederland. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende branches. Galjema Detachering is ook in jouw regio actief om ervoor te zorgen dat uitdagende banen in de installatiechniek op passende wijze worden ingevuld.

Banen installatietechniek via Galjema Detachering

Galjema Detachering bemiddelt tussen werkzoekenden en werkgevers op het gebied van banen in de installatiechniek. Onze professionals werken in de volgende sectoren:

 • Elektrotechniek
 • Werktuigbouwkunde
 • Scheepsbouw
 • Meet- en regeltechniek
 • Technische automatisering
 • Bouwkunde

Galjema Detachering bemiddelt niet alleen op basis van beschikbare banen en kandidatenprofielen. Bij de werving en selectie van kandidaten is een passende bedrijfscultuur minstens zo belangrijk om tot een goede match te komen. De technische markt biedt volop kansen. Zowel voor mbo’ers, als voor hbo’ers en academici op zoek naar banen in de installatiechniek. Maar hoe vind je tussen de vele vacatures jouw droombaan? Daar helpt Galjema Detachering je bij. Want dat is ons vak!

Solliciteren op banen binnen de installatietechniek

Ben jij geïnteresseerd in één van de banen in de installatiechniek en zou jij graag willen weten welke leuke uitdaging Galjema Detachering heeft in jouw regio? Of wil jij graag op de hoogte blijven van nieuwe banen in de installatiechniek, die aansluiten bij jouw kennis en ervaring? Schrijf je dan nu in of neem contact met ons op!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.