Vind jouw ideale baan in onze technische en office vacatures
Elektrotechniek
Werktuigbouwkunde
Installatietechniek
Bouwkunde
Office
Overig
Laatste vacatures
Vertrouwelijk
inRotterdam
Vertrouwelijk
inUtrecht
Vertrouwelijk
inRotterdam
Vertrouwelijk
inNieuwegein
Vertrouwelijk
inRotterdam
Vertrouwelijk
inIJsselstein
Vertrouwelijk
inWoerden
Vertrouwelijk
inMoordrecht
Vertrouwelijk
inRotterdam

Over ons

Galjema Detachering geeft om mensen en dat komt tot uiting in persoonlijke aandacht. Dit heeft onze hoogste prioriteit. Wij staan voor eerlijkheid en kwaliteit in onze manier van bemiddelen.

Bemiddelen is in onze optiek meer dan werkgever en werknemer bij elkaar brengen. Wij bemiddelen dan ook niet alleen op basis van vacatures en kandidatenprofielen. Een passende bedrijfscultuur speelt een even grote rol. Ook daar letten  wij op bij werving en selectie van kandidaten. Daarin schuilt onze kracht, want alleen zo kunnen onze consultants een match maken die leidt tot tevredenheid bij zowel de opdrachtgever als de kandidaat.

Onze consultants hebben minimaal 10 jaar ervaring in de bemiddeling van MBO, HBO en WO geschoold technisch en administratief personeel en weten heel goed hoe de arbeidsmarkt  in elkaar steekt. Dit is belangrijk, want het gaat namelijk om jouw toekomst!

Wanneer je bij ons op kennismakingsgesprek komt, dan nemen wij ruim de tijd voor je. Aandacht voor jou is voor ons de hoogste prioriteit. Wij streven ernaar om jou aan een interessante en uitdagende baan te helpen, zodat het niet meer voelt als werken....  

En wanneer je deze baan via ons hebt gevonden, dan zijn wij blij dat we er weer een collega bij hebben. Wij houden regelmatig contact met onze collega's zodat een ieder zich gauw thuis voelt bij Galjema Detachering. En heb je ons ergens voor nodig? Wij zijn maar één telefoontje van jou verwijderd, tijdens en na werktijd!  

Heden en verleden

Galjema Detachering is in 1998 ontstaan als afdeling 'detachering' van Galjema B.V. Technisch Adviesbureau, toentertijd gevestigd in Rijswijk. Nadat de eerste detacheringen gerealiseerd waren, werd een voormalig winkelpand aan de Hoogstraat 52a te Rotterdam betrokken en werden de bemiddelingen binnen de techniek samen met de tekenafdeling Revisiebeheer vanuit deze locatie voortgezet.

Toen eind 2001 bleek dat het aandeel 'detacheringen' behoorlijk groot werd, is er besloten om hier een aparte B.V. voor op te richten en in mei 2002 was Galjema Rotterdam B.V. een feit. 

In 2006 zijn het adviesbureau en het detacheringsbureau als aparte entiteiten verder gegaan en is ook de de afdeling Revisiebeheer terug gegaan naar het adviesbureau.

Het detacheringsbureau was online vanaf 2000 actief onder de naam www.technicivoortechnici.nl. Na een intern onderzoek qua herkenbaarheid en vindbaarheid op het web, hebben wij in 2013 ervoor gekozen om voortaan de handelsnaam Galjema Detachering te voeren en ook onze URL aan te passen in galjemadetachering.nl.

Aangezien wij regelmatig de vraag krijgen bij onze klanten binnen de techniek om ook niet-technisch personeel voor hen te zoeken, hebben wij besloten om vanaf heden hier een aparte service voor op te zetten: Galjema Detachering | Office.

Hiervoor hebben wij vanaf 24 juni 2019 een nieuwe medewerkster aangetrokken.

Op 30 april 2020 zijn wij verhuisd naar een nieuwe ruimere en modernere locatie aan de Metaalhof 27 in de Alexanderpolder te Rotterdam, vanuit deze locatie hopen wij onze verdere groeiplannen te verwezelijken.

 

Galjema Rotterdam B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.