Service Technicus ziekenhuis

Ben jij als service technicus het autorijden zat? En wil jij toch afwisselend werk blijven doen en ben jij een echt mensen mens? Sluit je dan aan bij het team dat verantwoordelijk is voor de operationele techniek in dit ziekenhuis! 

Vaste baan / Salaris € 2600,00 - € 3400,00 per maand | Vakantiegeld 8,33%  | Eindejaarsuitkering 8,33% | Goede pensioenregeling | korting op een fitness abonnement  

 

Delft
Installatietechniek - E Installatietechniek - W Meet- & regeltechniek Beheer en onderhoud
Ziekenhuis
Service en Onderhoud Technisch Beheer
Beheer en Onderhoud Klimaattechniek Koeltechniek Laboratoria Luchtkanalen
Vast
36 - 40 uur
Reageer nu!

Wat ga je doen?

Als service technicus ben je er samen met je collega's verantwoordelijkheid voor dat alle gebouw gebonden installaties operationeel zijn en zorgen voor een optimaal werk- en leefklimaat. Denk aan koelinstallaties, heet water- en centrale verwarmingsinstallaties, medische gassen installaties en gebouwbeheersystemen. Jij weet namelijk als geen ander dat de gevolgen van een storing die niet (op tijd) is opgelost, catastrofaal kunnen zijn in het ziekenhuis.

Technische diensten verschillen van elkaar en in dit ziekenhuis:

  • lossen de technici 90% van de ruim 12.000 storingen per jaar zelf op, dus zonder tussenkomst van derden.
  • heb jij 1x per 6 weken storingsdienst en dan ben jij buiten kantooruren de eerst aangewezen persoon voor het oplossen van storingen aan de voornoemde installaties. Tijdens je dienst kun je gebruik maken van een dienstauto.
  • ben jij inzetbaar voor alle technische werkzaamheden, dus ook buiten jouw vakgebied. Uiteraard kun je altijd terugvallen op een collega die een ander specialisme heeft.
  • loop jij mee met het onderhoud voortkomend uit het meer jarenonderhoudsplan (MJOP) voor bijna alle installaties.

Waar kom je te werken?

Dit hypermoderne topklinische ziekenhuis biedt hoogwaardige zorg voor aan haar patiënten en heeft daardoor een belangrijke plaats in onze maatschappij. Dit ziekenhuis heeft voor zichzelf ten doel gesteld dat je samen de zorg sterker maakt en daarbij is één van hun kernwaarden dat de patiënt het uitgangspunt is om de juiste zorg op af te stemmen.

Jouw werkplek vertegenwoordigt de complete Nederlandse samenleving. Logisch, want iedereen moet vroeg of laat weleens een ziekenhuis bezoeken, of het nu voor je werk, als patiënt of voor een ziek familielid of kennis is.

De veelzijdigheid van culturen en activiteiten op deze locatie, welke te vergelijken is met een kleine stad, maakt het werken hier erg léuk.

Wat is de cultuur?

Er wordt binnen dit ziekenhuis op een plezierige manier met elkaar samengewerkt. Er heerst een open en aangename werksfeer, waarbij de patiënt centraal staat. Dit komt tot uiting door de heldere communicatie en transparantie die er wordt geuit naar de patiënten. Collega's ondersteunen elkaar er heerst echt een sfeer van het doorpakken in de zorg oftewel met andere woorden de zorg waar nodig verbeteren en aanpassen aan de huidige maatschappij.

Jos (vrijwilliger): "Ik werk als vrijwilliger in het ziekenhuis en begeleidt patiënten en zorg ervoor dat zij zich op hun gemak voelen. Dit is heel fijn werk en wij worden door de collega's enorm gewaardeerd. Ik vind oprecht dat ik in een warm bad terecht ben gekomen."

Wat neem je mee?

  • Een mbo niveau 4 diploma Elektrotechniek, Installatietechniek of Werktuigbouwkunde.
  • Aantoonbare ervaring als technicus in beheer en onderhoud.
  • Je krijgt voldoening uit het zelf oplossen van storingen.
  • Bereidheid om te participeren in de storingsdienst.
  • Rijbewijs B (vervoer tijdens de storingsdienst wordt door het ziekenhuis verzorgt)

Wat krijg je?

  • Een salaris tussen € 2600,00 en € 3400,00 afhankelijk van je ervaring als technicus.
  • Een weekomvang van 36 uur waarbij je de mogelijkheid hebt om 4 dagen van 9 uur te werken.
  • Standaard een eindejaarsuitkering van 8,33% De mogelijkheid om je kennis van specifieke installaties door middel van cursussen te verbeteren.
  • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen e.d. ontvang je op basis van de CAO.


Galjema Detachering biedt jou een arbeidsovereenkomst aan en je wordt via ons voor een jaar gedetacheerd. Hierna kom je rechtstreeks bij hen in dienst. Tijdens de sollicitatie- en detacheringsperiode word je door ons uitstekend begeleid. Dankzij ons SNA keurmerk en de VCU certificering kun jij er op vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is.


1️⃣ Sollicitatie 2️⃣ Kennismaking(en) 3️⃣ Rondleiding 4️⃣ Aanbieding 5️⃣ Start!

Service Technicus ziekenhuis
Meer weten?

Laten we kennis maken!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.