Cost engineer W

Kunnen wij op jou rekenen als cost engineer W? Dan hoop ik dat wij jou kunnen overhalen om een keer te komen praten.
Den Haag
Installatietechniek - W
Installateur
Engineering
Klimaattechniek
Vast
36 - 40 uur

Functie omschrijving Cost engineer W

Als ervaren cost engineer W werkzaam bij de installateur hoeven wij jou uiteraard niet te vertellen wat dit werk inhoud. Maar voor de minder ervaren cost engineers doen wij hier graag uit de doeken wat er in deze functie van je verlangd wordt.

Voor grote en minder grote projecten binnen de utiliteitsbouw en gezondheidszorg maak je een begroting van gebouw gebonden klimaatinstallaties en bereken je de kostprijs. Dit doe aan de hand van bestek en tekeningen.

Aangezien het om grote bedragen gaat is het van belang dat je goed begrijpt wat er verlangd wordt van de vaak technisch gecompliceerde installaties en daarbij ook de stukken controleert op de juridische inhoud ervan.

Twee weten er vaak meer dan één, dus je hebt over de aan jou toegewezen projecten regelmatig overleg met directe collega's of leidinggevende.

Het spreekt voor zich dat jij alle stukken die van belang zijn op de juiste manier archiveert.

Aangezien onze opdrachtgever ook afhankelijk is van derden, ben jij de contactpersoon voor het aanvragen van offertes.

Bedrijfsprofiel

Wat zou de reden voor jouw sollicitatie kunnen zijn? Dat is maar één ding: de organisatie op zich!

Deze onderneming bestaat al een behoorlijk aantal jaren en heeft een gevestigde naam met meerdere vestigingen. Dus je hoeft nooit ver te rijden naar je werk!

Er werken leuke mensen die hart hebben voor het bedrijf en dat merk je. Er is weinig verloop binnen de organisatie.

Galjema heeft er meerdere mensen geplaatst die tot op heden nog steeds met veel plezier werkzaam zijn bij de organisatie.

Dus indien deze vacature bij jou de nieuwsgierigheid heeft opgewekt, dan nodigen wij je van harte uit om een keer vrijblijvend te komen praten.

Wij rekenen op jouw komst!

Bedrijfscultuur

Informeel, gezellig, professioneel en kwalitatief.

Functie eisen Cost engineer W

Natuurlijk zijn wij op zoek naar de meest ideale kandidaat en deze voldoet dan ook volledig aan onderstaande opsomming, maar we weten ook dat er vast iemand rondloopt in Nederland die ook zal passen zonder dat hij/zij overal aan voldoet.

Het is aan jou om ons te overtuigen dat wij de plank volledig misslaan wanneer wij niet met jou gaan praten!

Nou, hier komt ie dan..., onze perfecte kandidaat:

  • is in het bezit van een MBO of HBO diploma Werktuigbouwkunde;
  • is minimaal 5 jaar actief als calculator of engineer Werktuigkundige installaties bij een middelgrote tot grote installateur in de utiliteitsbouw;
  • heeft ervaring met administratieve processen;
  • is analytisch en kan rekenen als de beste;
  • heeft de eigenschap zeer nauwkeurig te zijn;
  • is communicatief vaardig in woord en geschrift in de Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Galjema Detachering biedt jou een arbeidsovereenkomst aan en je wordt via ons gedetacheerd voor een nader te bepalen periode bij de opdrachtgever, waarna je rechtstreeks in dienst kunt treden bij hen. Dit gebeurt na bijna 100% van onze detacheringen, tenzij je speciaal voor een project bent aangetrokken. Uiteraard is dit van te voren bekend. Tijdens de sollicitatie- en detacheringsperiode word je uitstekend begeleid door onze ervaren consultants. Je ontvangt van ons een prima salaris dat minimaal gelijk is aan het salaris dat je zou verdienen als je rechtstreeks in dienst zou treden bij de opdrachtgever. Vakantiedagen, vakantiegeld, reiskosten, pensioen e.d. ontvang je op basis van de CAO. Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen. Dankzij ons SNA-keurmerk en de VCU-certificering kun jij er op vertrouwen dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Cost engineer W
Meer weten?

Laten we kennis maken!

Bel mij terug

Hi There

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Schrijf je in!

Galjema Rotterdam B.V. maakt gebruik van cookies om de website zo goed mogelijk voor je te laten werken. Zo ervaar jij geen gedoe.